90后创业论坛

5秒注册

QQ登录

只需一步,快速开始

【所有券】内部优惠券  免费领券+自买返利+分享高佣(月入过万)

{经过修改更新}每个地方 我必发 她 原来我深爱着

这么多年过去了 总是想你 想你 想拥有你 制不住的想你 你却死心不接受我 呵呵 时间过去太多 但我发现我对你原来才是爱啊 呵呵 现在实在是没法搞对象了 虽然自己也找 别人也介绍 但就是放不下 劳资真是没出息 我知道 你是真的不爱我了 真的把我当成生命中的过客了 可我一辈子也忘不了 绝对不是一时兴起 天天失眠 我想是我想玩 玩心大 我特么真错了 就是想你 呵呵 认栽……         

LP平方……

【我给她起的 但她很讨厌的外号】
I said it's too late to apologize 如果真的再有机会 劳资死也不放你走         

“你会爱我多久?”我说:“直到你不爱我了。”“那你会爱我多久呢?”你说:“跟你一样!”…曾经的对白 呵呵 现在你只会说 “那时还小懂什么?” 我真是心痛啊 活该…                       

也许真的太小吧 那我就努力充实自己 认真学习 做个真正的男人 让你回心转意……射手座的你真是 让箭带走了我的心 呵呵 也许这就是特么命啊 劳资从现在起不搞对象了 等你一辈子 我特么有志气!!!

希望大家 别当我是抽疯   我只是想让她知道  我的心                  我所走过的地方都会留下这篇  就是想那一天  她无心能看见它                              

I Want You Back

爱情可以很甜美也可致人于死地,往往当你以为自己正在漂浮人间天堂之时,才发觉自己原来已不能自拔,成为爱情的奴隶。

If our love was a fairy tale
I would charge in and rescue you
On a yacht baby we would sail
To an island where we'd say I do
And if we had babies they would look like you
It'd be so beautiful if that came true
You don't even know how very special you are
Chorus
You leave me breathless
You're everything good in my life
I still can't believe that you're mine
You just walked out of one of my dreams
So beautiful you're leaving me
Breathless
And if our love was a story book
We would meet on the very first page
The last chapter would be about
How I'm thankful for the life we've made
And if we had babies they would have your eyes
I would fall deeper watching you give life
You don't even know how very special you are
You're everything good in my life
I still can't believe that you're mine
You just walked out of one of my dreams
So beautiful you're leaving me
You must have been sent from heaven to earth to change me
You're like an angel
The thing that I feel is stronger than love believe me
You're something special
I only hope that I'll one day deserve what you've given me
But all I can do is try
Every day of my life
Breathless
Breathless
                      你真的带走了我的呼吸
该用户未设置签名

决心不错。

希望她有一天能看到这篇东西。
该用户未设置签名

板凳
该用户未设置签名

回复 2# 韓靜儀╮

谢谢 ~
该用户未设置签名

回复 3# 630040213

呵呵 内裤 ……
该用户未设置签名

不会是抽疯呀!!
很痴情!
啊,祈祷她能看到帖子!
该用户未设置签名

回复 6# ゛柒柒゛

谢谢支持O(∩_∩)O~
该用户未设置签名

刚才她突然给我发短信说她失恋了   让我安慰    纠结啊     怎么办才好了   傻了我、、、、
该用户未设置签名

回复 8# W_MUYE

安慰呗··你要想,,至少你是她第一个想到的人··
                        你应该高兴才对,你总不想她找别人安慰吧,虽然说让你安慰你很不好受···      
或许她自己还没发现对你的感情呢···也或许她现在是给你个机会?只不过她不好意思说出来而已··
该用户未设置签名

回复 9# 小鬼

就是说有希望了?可她跟他分分和和不是一回两回了、。、、
该用户未设置签名